Creat de World of Diamonds Group și CÉ LA VI Singapore, conceptul presupune degustarea a 18 feluri de mâncare, o călătorie cu elicopterul, o croazieră privată de lux și multe diamante strălucitoare, potrivit Gustarte.ro.
Mai exact, „călătoria” culinară de două milioane de dolari durează opt ore. Totul se întâmplă în Singapore și începe cu un zbor de 45 de minute cu elicopterul în timpul căruia poți vedea cele mai spectaculoase priveliști ale orașului stat. Clienții sunt transportați apoi cu un Rolls Royce către locul de unde vor pleca într-o crozieră privată de lux.
Cina va fi ținută la celebrul Marina Bay Sands Hotel.
Meniul include printre altele:
Stridii Belon proaspete cu spumă de șampanie;
Caviar Almas (cel mai scump din lume);
Jamón Ibérico;
Foie Gras cu traminer roz;
Ficat de vită;
Friptură de miel;
Supă de pui Bresse;
Biban vărgat;
Somon sălbatic din Alaska;
Verjus Sorbet;
Porumbel fiert;
File de porc Glenvale;
Mușchi de vită Mishima la grătar cu lemn de măr.
Băuturi
1988 Șampanie Salon ‘S”;
2008 Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru;
1996 Domaine de la Romanee- Conti, Romanee-Saint-Vivant Grand Cru;
1961 Chateau Haut-Brion;
1972 Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos.